Lucrari de demolare

Servicii profesionale pentru Lucrari de Demolare a cladirilor

Green Global Future este o companie cu capital privat infiintata ca urmare a cerintelor de mediu in conformitate cu Normele Uniunii Europene.

Societatea este autorizata pentru a oferi servicii de lucrari de demolare cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, demolari de fabrici, hale industriale, constructii metalice, depozite, cosuri de fum, turnuri si fundatii.

Societatea noastra dispune de utilaje si echipamente pentru realizarea lucrarilor de demolare pentru toate tipurile de cladiri, indiferent de componenta lor.

Lucrari de demolare GreenGlobal.ro

Care sunt principalele activități prin care se face demolarea construcțiilor?

Principalele activitati prin care se realizeaza demolarea construcțiilor sunt:

Lucrari de Demolare prin implozie

Aceasta activitate permite demolarea rapidă a unei clădiri, fără a afecta zona înconjurătoare. Această metodă este potrivită numai pentru clădirile mari, cum ar fi blocurile de apartamente sau clădirile de birouri înalte. Este esențial ca această tehnică să fie efectuată de profesioniști cu experiență, având în vedere complexitatea și pericolele potențiale asociate utilizării explozibililor.

Lucrari de Demolare prin braț extensibil

Aceasta este o metodă de demolare caracteristică clădirilor până la 20 de m Implică utilizarea unui utilaj de construcție care dispune pe brațul extensibil si pe care se pot atasa diferite sarcini:

  • Pulverizator – permit spargerea structurilor mari de beton armat, a stalpilor, separarea structurilor si taierea structurilor.
  • Picon – Se comporta ca un ciocan si va fi folosit pentru spargerea betonului armat.
  • Cupa – manipularea materialelor care au fost adunate ca urmare a operatiunilor de demolare.
  • Cupa de concasare – Este destinata pentru concasarea betonului si a caramizilor la locul demolarii.

Această metodă este ideală pentru demolarea controlată și selectivă, unde alte structuri învecinate trebuie păstrate intacte.

Lucrari de Demolare prin bilă de demolare

Implică un utilaj de construcție cu un braț hidraulic sau o frânghie de sârmă cu o bilă la capăt.

Prin această metodă se demolează construcțiile civile, în special cele de dimensiuni mai mici. Este o metodă mai veche, dar încă folosită datorită simplității și eficacității sale în anumite situații.

In masura in care acest lucru este posibil deseurile se vor sorta si se vor recupera materialele recicabile.

Reciclarea și Gestionarea Deșeurilor ramase in urma lucrarilor de demolare a constructiilor

În măsura în care acest lucru este posibil, deșeurile se vor sorta și se vor recupera materialele recicabile. Acest proces este vital pentru minimizarea impactului ecologic și pentru promovarea construcțiilor sustenabile. Materiale cum ar fi metalul, betonul, și lemnul pot fi reciclate, reducând necesitatea resurselor noi.

Green Global Future este autorizata sa execute transportul si eliminarea finala a materialelor rezultate in urma demolarilor, a molozului sau a altor reziduuri industriale.

Lucrarile de demolare mecanizate se executa cu respectarea normelor de mediu in vigoare.

Care sunt pașii necesari pentru executarea lucrarilor de demolare a constructiilor?

Servicii de demolare cladiri

Executarea lucrarilor de demolare a constructiilor necesita respectarea unui set de pasi pentru a ne asigura ca procesul se desfasoara in mod sigur, eficient si in conformitate cu legislatia in vigoare.

1. Evaluarea Initiala si Inspectarea Cladirii

Mai intai se realizeaza verificarea detaliata a cladirii pentru a evalua starea structurii si pentru a identifica materialele periculoase, cum ar fi azbestul. Un alt pas esential este evaluarea materialelor din constructia ce urmeaza a fi demolata si de asemenea a structurii cladirii, pentru a determina metoda de demolare cea mai potrivita.

2. Obtinerea Permiselor si Aprobarilor

Solicitarea si obtinerea tuturor permiselor necesare de la autoritatile locale. Verificarea si conformarea cu toate reglementarile din domeniu aplicabile la data intocmirii planului de demolare.

3. Dezactivarea si Decuplarea Utilitatilor

Inchiderea si sigilarea tuturor utilitatilor (apa, gazul, electricitatea, si canalizarea), pentru a preveni aparitia eventualelor accidente.

4. Implementarea Masurilor de Siguranta

Montarea de bariere si semne de avertizare pentru a restrictiona accesul personalului in zona de demolare. Asigurarea tuturor masurile de protectie pentru toti lucratorii implicati in procesul de demolare.

5. Demontarea Elementelor Nestructurale

Demontarea manuala a elementelor nestructurale, cum ar fi usile, ferestrele, pardoselile, si acoperisurile.

6. Executarea Demolarii

Aplicarea metodei de demolare selectate, fie ca este prin implozie, demolare prin brat extensibil, sau demolare prin bila de demolare. Monitorizarea continua a procesului de demolare pentru a asigura stabilitatea structurala si pentru a preveni accidentele.

7. Sortarea si Reciclarea Materialelor

In masura in care acest lucru este posibil deseurile se vor sorta si se vor recupera materialele reciclabile.

8. Curatarea si Pregatirea Terenului

Indepartarea tuturor deseurilor si a materialelor ramase de pe santier. Nivelarea si compactarea terenului, in functie de caz in parte.

9. Verificarea Finala si Predarea Terenului

Inspectarea finala a terenului pentru a verifica daca toate materialele si deseurile au fost indepartate corespunzator. Predarea oficiala a terenului catre proprietar sau catre autoritatile locale, dupa caz.

Fiecare pas in procesul de demolare trebuie abordat cu atentie si profesionalism, avand in vedere atat siguranta personalului care realizeaza operatiile de demolare, siguranta celorlalte persoane care ar putea interfera cu acest proces, dar si actionilor de protectie a mediului inconjurator. Alegerea metodei de demolare, conformitatea cu legislatia si buna practica in managementul deseurilor si reciclare sunt toate elemente esentiale pentru realizarea cu succes a unui proiect de demolare.

Astfel, compania Green Global Future are toata experienta si resursele necesare pentru a executa lucrari de demolare in conditii de siguranta maxima, cu respectarea stricta a cerintelor legale in vigoare.

      Acestea fiind atuurile noastre, speram ca vom putea stabili relatii de afaceri cu firma dumneavoastra si va stam la dispozitie cu promtitudine si profesionalism.

 

Intrebari Frecvente

întrebări frecvente despre demolarea constructiilor

Care este procedura standard pentru demolarea unei constructii?

Procedura standard implica o evaluare privind rezistenta constructiei si stabilirea masurilor speciale necesare privind procesul de demolare. In cazul unei lucrari mai complexe, este esential sa se creeze un plan detaliat care sa includa evacuarea materialelor si modul in care peretii si planseele vor fi demolate, avand in vedere suprafata totala a acesteia. Aici vei gasi un ghid pas cu pas pentru demolarea unei constructii.

Ce presupune un proiect de demolare si cum este elaborat?

Un proiect de demolare este elaborat cu scopul de a planifica in detaliu toate aspectele lucrarii, pentru a evita pericolele ce ar putea apare in timpul procesului. Acesta va cuprinde, de asemenea, cererea de demolare pentru constructie, locul in care constructia este situata și implicit unde va avea loc aceasta lucrare, precum si o serie de masuri si metode utilizate pentru a asigura o demolare in siguranta in domeniul respectiv.

Care este valoarea taxei ISC pentru demolare si in ce situatii este aplicabila?

Valoarea taxei ISC pentru demolare depinde de natura si amploarea lucrarii. Aceasta este aplicabila in cazul in care exista necesitatea de a obtine autorizare speciala in vederea demolarii, si variaza in functie de specificele proiectului si de reglementarile locale in domeniul demolariilor.

 

Sursa foto: Canva

Cere oferta!