Colectare deseuri nepericuloase

Dupa cum le spune si numele, deseurile nepericuloase sunt toate tipurile de resturi care nu au un impact asupra mediului si a celor care traiesc in el. Desi par inofensive, aceste tipuri de deseuri au la randul lor nevoie de un proces special de colectare , exact ca si al tuturor celorlate tipuri, care sunt mai mult sau mai putin nocive pentru ecosistem. Cea mai mare problema a acestor tipuri de deseuri, care sunt in general biodegradabile si nu polueaza niciunul dintre mediile terestre, acvatice sau atmosferice, este potentialul amestec al acestora cu deseurile periculoase.

Aici intervine procesul de responsabilizare sociala, care trebuie sa includa sfaturi despre o precolectare eficienta, pentru ca gestionarea si colectarea resturilor sa se produca in acelasi mod nepericulos, dupa cum le este si nomenclatura. Compania noastra, Green Global, isi ofera serviciile de colectare a deseurilor periculoase si a managementului acestora tuturor cetatenilor responsabili, care doresc sa traiasca intr-un mediu curat si cat mai putin nociv, unde deseurile nu-si au locul.

Ce presupune colectarea deseurilor nepericuloase?

Precum restul deseurilor de orice tip, si acestea trec printr-un proces la fel de important de gestionare. La Green Global, orice proces de colectare a deseurilor nepericuloase este tratat cu aceeasi seriozitate si profesionalism ca si orice gestionare a lor. Procesul de baza pe care il punem in practica este urmatorul:

  • In urma precolectarii responsabile realizata de cetateni, firma de colectare Green Global porneste procesul de colectare, in mod selectiv, diferentiand tipurile de deseuri
  • Dupa ce ne-am asigurat ca deseurile fac parte din categoria celor nepericuloase, pregatim transportul acestora, prin autoutilitarele special construite pentru acest tip de actiune.
  • In functie de tipul de deseuri, pregatim procesul de tratare al acestora, pentru a decide ce trebuie eliminat si ce poate fi reciclat
  • Metodele de eliminare se fac in conformitate cu ultimele prerogative impuse de Ministerul Mediului si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, pentru a nu influenta in niciun fel ecosistemul
  • Metodele de reciclare constau in repunerea in circulatie a deseurilor nepericuloase, in urma proceselor de tratare specifice si in urma unei analize speciale care determina potentialul de reciclare al acestor tipuri de deseuri

Acesta este traseul ideal pentru aceste tipuri de deseuri, incepand prin colectarea resturilor si culminand cu eliminarea corecta sau reciclarea acestora, in functie de caz. Compania noastra, Green Global, se asigura ca toate aceste procese sunt respectate si ca ecosistemul este protejat de orice tip de impact negativ pe care deseurile l-ar putea avea asupra sa.

Care este stratetegia Green Global de colectare a deseurilor nepericuloase?

Green Global isi concentreaza toata atentia asupra acestei activitati, insa totul nu tine doar de eficienta acestui proces, ci de modul in care oamenii dintr-o societate moderna se responsabilizeaza. Serviciile profesionale de colectare si de gestionare a deseurilor nepericuloase pornesc de la simpla aruncare a deseurilor in locul potrivit, fara ca acestea sa fie amestecate cu deseuri periculoase, care ar influenta procesul ideal de gestionare al acestora.

Evident, compania noastra se asigura ca toate resturile ajung in zonele speciale. Aici, aceste sunt diferentiate, tratate si pregatite pentru eliminare sau pentru reciclare. Colectarea de deseuri nepericuloase este mai simpla cu ajutorul cetatenilor responsabili!


Cere oferta!