Vidanjare

Green Global Future este o companie cu capital privat infiintata ca urmare a cerintelor de mediu in conformitate cu Normele Uniunii Europene.

Green Global Future este autorizata de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului pentru a oferi servicii de vidanjare si colectare a apelor uzate menajere cat si a apelor industriale.

Servicii vidanjare

Desfundare canalizari & Decolmatare fosa septica

 • Desfundare/decolmatare mecanizată canalizare, se efectuează cu vidanja prevăzută cu sistem de aspirație, și pompă de vid, pompă de joasă presiune și sistem de verificare a nivelului de extragere.

  vidanjare - vidanja cu sistem de aspiratie, greenglobal.ro
  Vidanja cu sistem de aspiratie

Curatare fosa septica & canalizare

 • Curățare și spălare canalizare se efectuează cu vidanja prevăzută cu sistem de aspirație, și pompă de vid, pompă de joasă presiune și sistem de verificare a nivelului de extragere, prin operații mecanizate – vidanjare produs lichid și îndepărtarea manuală a parții solide (dacă este cazul).
  Se decolmatează tronsonul de canalizare folosind pompa de presiune cu care este dotată vidanja, care asigură spălarea tronsonului și îndepărtarea depunerilor.

  vidanjare - desfundare canalizari, greenglobal.ro
  Desfundare canalizari
  vidanjare - golire fosa septica, greenglobal.ro
  Golire fosa septica

Vidanjare fosa septica

 • Vidanjare - curatare si igienizare fosa septica
  Operația de vidanjare - curatare a fosei septice constă în deschiderea controlată a gurii de vizitare și extragerea controlată a apelor menajere cu vidanja prevazută cu sistem de aspirație, pompă de vid, pompă de joasă presiune și sistem de verificare a nivelului de extragere.
  Spalarea si igienizarea se execută cu pompa de presiune cu care este dotată vidanja. Spălarea se va realiza cu debite diferite și reglabile în funcție de gradul de depunere și curățare pe suprafețele fosei.
  Apele uzate si deseurile rezultate in urma spalarii/decolmatarii instatiei de canalizare, camine si fose septice sunt eliminate la societati autorizate.

  vidanjare - curatare si golire fosa septica, greenglobal.ro
  Curatare si golire fosa septica
 • Inspectie video a tubulaturilor de canalizare, aductiuni si conducte de apa, cat si a altor retele de tubulaturi cu diametre minime de 160mm si maxime de 2500mm.
  vidanjare - inspectie video canalizare, greenglobal.ro
  Inspectie video canalizare

Acestea fiind atuurile noastre, speram ca vom putea stabili relatii de afaceri cu firma dumneavoastra si va stam la dispozitie cu promtitudine si profesionalism

Cere oferta!