Colectare deseuri industriale din constructii si demolari


Deseurile industriale reprezinta un factor de risc pentru intreaga lume civilizata! Evolutia industriei a dus la formarea unor spatii cu o capacitate de productie fenomenala, iar cantitatea de deseuri rezultata este pe masura. In Romania, managementul deseurilor nu beneficiaza de o atentie la fel de sporita precum procesele tehnologice care aduc profit si care trebuie sa se desfasoare in ritm continuu!

De aceea, pe langa campaniile de constientizare publica, care au rolul de a atrage atentia asupra pericolelor , exista si nevoia gestionarii responsabile pentru toate tipurile de deseuri existente.

Compania noastra, Green Global, are drept obiectiv punerea in practica a tuturor acestor reguli, care pornesc de la responsabilizarea cetatenilor si ajunga la colectarea si procesarea acestora, fara niciun fel de impact pentru mediu. Din acest motiv noi, avem grija ca prin colectarea selectiva a deseurilor industriale sa le separam pe cele periculoase de cele nepericuloase, si in functie de acest potential nociv, sa le eliminam eficient sau sa le repunem in circulatie ca materie prima.

Cum afecteaza ecosistemul prezenta deseurilor industriale?

Deseurile industriale sunt, in principal, resturile obtinute in urma unui proces tehnologic de orice natura, de la cele obtinute prin modificarea materiei prime, pana la diversele tipuri de echipamente. Exista foarte multe deseuri, precum cele care provin din productia metalelor si a produselor din lemn, productia hartiei, a bauturilor, a alimentelor, a tutunului si implicit din alte zone de activitate precum industria constructiilor. Exista multe alte numeroase tipuri de industrii care produc deseuri, insa acestea sunt printre cele mai raspandite, si care produc milioane de tone de deseuri in fiecare an pe plan continental. Impactul lor asupra mediului este, in functie de nocivitatea lor, urmatorul:

  • Poluarea mediului terestru, acvatic si atmosferic. Toate substantele si elementele nocive, precum metalele grele, sulfatii, clorurile si nitratii, dar si substantele arse incomplet, precum in cazul industriei metalurgice, sunt deosebit de periculoase si se pot infiltra foarte simplu in sol sau in panza freatica, contribuind la o poluare progresiva
  • Adunarea tuturor acestor tipuri de resturi intr-un singur spatiu, de regula numit groapa de gunoi, unde diversele tipuri de deseuri sunt tratate nediferentiat, fiind procesate fara o selectie in prealabil, distrugand sansele de reciclare, precum si pe cele de protectie a mediului
  • Distrugerea armoniei ecosistemului prin crearea unor astfel de gropi de gunoi care contruibuie substantial la poluare tuturor celor trei medii: sol, apa si aer.

Deșeuri din constructii si demolari

Pentru a evita toate aceste complicatii, deseurile trebuie gestionate in mod responsabil si profesionist de o companie precum Green Global. Serviciile noastre presupun colectarea de deseuri din constructii, inclusiv deseuri constructii Bucuresti, plus transportul si gestionarea acestora intr-un mod in care ecosistemul nu are de suferit. Astfel, reciclarea deseurilor industriale sau din constructii este asigurata.

In plus, in ceea ce priveste deseurile din constructii, pentru acestea asiguram servicii precum: transport moloz, debarasarea si evacuarea molozului si oferirea de containere deseuri constructii pentru colectarea acestora.

Unde gestioneaza Green Global aceasta activitate?

Firma noastra de colectare a deseurilor, Green Global, isi ofera serviciile si in cazul gestionarii deseurilor industriale, incepand de la colectarea din spatiile desemnata, utilizand metode de transport cu o constructie speciala.


Cere oferta!